Jeg kæmper også for de offentlige ansattes ytringsfrihed og afsløringer indenfor ældreområdet!

Jeg kæmper også for de offentlige ansattes ytringsfrihed og afsløringer indenfor ældreområdet!

Liste J Bitten Vivi JensenÆldreområdet har lav status på nær op til valget. Politikerne er ved at falde over hinanden og taler om at passe på byens borgere. De taler om ældre og omsorg – jeg taler om omsorgssvigt.
Jeg anbefaler I ser eller genser eller deler denne video, som mere end 40.000 allerede har set.
(videoen ligger på Facebook – Red)

1 1/2 million er der budgetteret til kommunens 12 plejehjem.
København bruger kr. 13.000 mere pr. ældre pr. år end Frederiksberg.

Gid Frederiksberg ville bruge det samme beløb til vedligeholdende aktivitetstilbud til glæde for de svage, som dør hurtigere af ensomhed og omsorgssvigt.
Frederiksberg har lukket dagtilbud på stribe.
De ældre svækkede, der har behov for rehabilitering, bliver indlagt på små 4-sengsstuer. Det bliver man ofte endnu mere syg af.

Hvad er meningen?
Hvor længe skal jeg fra pårørende have tilsendt billeder af betændte liggesår, piller der sidder fast i mundvigen eller stadig om formiddagen står urørte i pilleglasset sammen med saftevandet.
Jeg hører historier om demente, der i afmagt bidder og slår ud efter personalet, som forlader den demente i afmagt. Den demente medborger sidder nøgen, da den pårørende kommer. På den måde opdagde den pårørende liggesår og gule/blå mærker og manglende pilleindtag, men det modsatte har også været tilfældet. Den demente blev indlagt p.g a. pilleforguftning.Den demente kvinde har aldrig haft klippekort og sidder isoleret dagen lang på værelset og kommer kun ud i luften, når den pårørende er på besøg.

25% af personalet er uuddannet, flere er tvunget af jobcenter til at arbejde med noget de ikke magter.
Der ses manglende katheterpleje, over eller undermedicinering, forstoppelse, dehydrering og meget mere.
Jeg hører om fortvivlede pårørende, der klager og ikke bliver hørt. Det er dem, der gøres til problemet, og det er deres opfattelse, den er gal med.

Og ja – hele, jeg siger hele kommunalbestyrelsen ved, hvad der foregår, og er bl.a. informeret om en grel historie på OK plejehjemmet Lotte. Den er også gal på Østervang, Betaniahjemmet og min veninde fortæller, at personalet på Frederik d. XI har fået mundkurv på og hyppigt skiftes ud.

Ytringsfriheden har trange vilkår på Frederiksberg, hvilket ombudsmanden har påpeget vedrørende en hjemmesygeplejerske, der skrev på facebook. Hun skulle stå skoleret for ledelsen.

Forvaltningen svarer igen med en uvederhæftig rapport og alt forsætter som hidtil.
Udover politikerne er den ansvarlige direktør og vicekommunaldirektør Henning Daugaard ansvarlig, der tjener ca. 2, 2 millioner om året.
Henning Daugaard har forsøgt at miskreditere mine læserbreve om kritik indenfor ældreområdet. Det slap han ikke så godt fra, da jeg har dokumentationen i orden.
Sandheden er, at et flertal i kommunalbestyrelsen nedprioritereter de ældres og andre udstødtes ve og vel.
Det er dagens velfærdssamfund.