Bitten om vælgermøde på KU-BE

Var til vælger møde igår i KU-BE, ikke særlig informativt, hverken fra rød eller blå, det var mere om hvad de kunne gøre for Frederiksberg og dem selv, ikke hvad de kunne gøre for Frederiksbergs Borgere

Kun 3 partier var ind over problemerne i kommunen omkring jobcenter, familie afdeling og ældrepleje.
(Bitten Vivi Jensen, Ny borgelige og havenisse partiet).

Der var ikke megen mulighed for at spørge panelet, så man kunne få nogle svar, ville gerne have spurgt om.

Når man nu står der og på råber om forkøbsret i Frederiksberg Boligfond, hvordan kan det så være, at man fra sagde sig forkøbsretten fra egen side og Beboernes side, ved salget af Den Sønderjyske by og hvorfor forsøgte man at ophæve paragraf 6 i skødet, 6 dage før salget.

Når man nu har brugt 772 millioner på at købe hospitals grunden, hvorfor har man ikke i stedet for brugt pengene på at vedligeholde kommunens egne ejendomme, så menneske ikke skal bo i mug og skimmelsvamp og andre mangler.
hvorfor der er så dårlig behandling af Borgere, både i Jobcenteret og Familie afdeling, borgere der ender i endeløse ressource forløb og ulovlig tvangs fjernelse af børn.

De fleste talte om ordentlighed og åbenhed, det var ikke den fornemmelse jeg fik af den eksisterende bestyrelse, nærmere et klap på skulderen til hinanden, for godt samarbejde og bevares, samarbejde er godt, hvis ellers man har ærlighed, åbenhed og retfærdighed, men ikke hvis det er på henblik af egne lommer og magtbegærlighed så står jeg af:
Man/K skulle gerne være der for borgerne, men det har jo vist sig gang på gang, at op til valget bliver der lovet og efter valget ser vi det anderledes.

Jeg håber at vælgerne husker, eller selv har prøvet på egen krop de ting der ikke er i orden under den ledelse der har siddet der i 4 år, at det er tid til forandring og udskiftning.

Man/K skal huske vi alle kan blive syge, eller miste sit arbejde, eller anden udfordring og borgerne bør tages alvorlig.
Mennesket i centrum Liste J KV21 Frederiksberg

Bitten Vivi Jensen – Spidskandidat for Liste J KV21 Fredriksberg