Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Debat om det Sociale og Solidariske Frederiksberg, 19. oktober kl. 19-21

oktober 19, 2021 @ 19:00 - 21:00 CEST

Mennesket i centrum for alt - Liste J Kv21 FREDERIKSBERG KOMMUNE

I begyndelsen af august kom I (opstillede kandidater – Red) med rigtig mange forslag til, hvad vi skulle debattere på Frederiksberg op til kommunalvalget og nu har vi både fundet datoerne, et sted og emnerne.
Vi kommer til at afholde 5 debatter på Bartof Station – tak til Charlotte Bertelsen for at lægge lokaler! Husk at købe et par drinks i baren, så regnskabet går op.
Vi er endvidere så heldige at Start Frederiksberg vil livestreame debatterne, så man kan følge med hjemme i stuerne eller hvis man er på vej.
Der kom rigtig mange ideer og vi har skruet dem sammen til disse 5 overordnede temaer:
Mandag d. 18. oktober kl 19-21
Hospitalsgrunden – hvad er det for en bydel, vi ønsker.

Tirsdag d. 19. oktober kl. 19-21

Det Sociale og Solidariske Frederiksberg – hvad kan vi forvente os af Frederiksberg som by og hvilken form for solidaritet og samfund ønsker vi vores by og borgere skal have til rådighed?

Mandag d. 25. oktober kl. 19 – 21
Frivillighedens og Foreningernes Frederiksberg – hvordan får vi borgere engageret, ikke bare parkeret?

Tirsdag d. 26. oktober kl. 19 – 21
Erhvervslivet og det Frederiksbergske Gadebillede – hvordan SER Frederiksberg ud, hvad promoverer vi os på, hvad ønsker vi at se, opleve, mindes og leve i og omkring.

Onsdag d. 27. oktober kl. 19 – 21
Kulturens og Musikkens Frederiksberg – hvor skal der sættes ind så vi ikke bare forbruger kultur, men bibringer unikke oog betydningsfulde kulturelle oplevelser for så mange borgere som muligt.

Kommunikation og invitationer

Der vil blive lavet en Facebook event for hver debat og alle partier og lister, der er blevet godkendt til opstilling får en invitation via Valgenheden.

Såfremt admins tillader det, vil vi koble disse events op med Frederiksbergs mange Facebookgrupper og vi opfordrer jer alle til at dele dem, så vi får mange til at engagere sig.

Debatformat

Debatterne bliver 3-delte, så vi først hører fra de lokale aktører, institutioner og organisationer, så vi som borgere bliver klogere på den hverdag, man oplever.
Defter bliver kandiaterne inviteret op på scenen og giver deres korte betragtninger (ca. 5 mins hver) hvorefter der åbnes for borgerspørgsmål efter ‘Hatten Rundt’ metoden, som sætter debatten igang mellem politikere og borgere.
Før hver event vil det være muligt at stille sine spørgsmål via en anonym online platform eller man kan tilføje sit spørgsmål på dagen, når vi sender “Hatten Rundt”. Ordstyreren vil så stille spørgsmålene.
Såfremt I har nogle institutioner eller aktører, som I tænker kunne være gode til at bringe lys over et emne, så kan du godt foreslå det i kommentarsporet. Vi har nogle ret gode ideer til hvem, vi vil invitere, men det kan jo være, vi har overset nogle.

Glæder os meget til disse samtaler – håber at se rigtig mange af jer!
Bedste hilsner,
Kathrine Richter – Volt

Detaljer

Dato:
oktober 19, 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:00 CEST
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , , , ,
Hjemmeside:
https://bartofstation.dk/#

Arrangør

Volt

Sted

Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
Frederiksberg, 2000
+ Google Maps