København bruger 13.000 kroner mere på ældre end Frederiksberg – det kan mærkes

Læserbrev af Bitten Vivi Jensen – Spidskandidat for Liste J kommunalvalg 2021 Frederiksberg kommuneBragt i https://frederiksbergliv.dk/ d.9 Nov.2021

Citat:
Debat: Under Irakkrigen var komiske Ali informationsminister og fik øgenavnet, fordi han stædig fastholdt, at Irak ikke var ved at blive invaderet af amerikanerne.
På samme måde påstår de konservative politikere Simon Aggesen, Alexandra Dessoy og Merete Winther gang på gang, at kvaliteten i ældreplejen er høj.

Det passer ikke. Der sker omsorgssvigt på grund af massive besparelser indenfor hjemmehjælp, plejehjemsansatte og de aktiverende og vedligeholdende dagtilbud. Ensomhed er den store dræber.

Det er uværdigt og trist, at I er gået komiske Ali i bedene.
Bitten Vivi Jensen (Liste J)

Formand for omsorgsudvalget, Thyge Enevoldsen, beskriver, at lønnen på Frederiksberg inden for ældreomsorgen hører til landes laveste, og situationen er blevet værre efter det budget, der er indgået af Konservative, SF og Venstre.

Frederiksberg har svært ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. 25 procent har ingen uddannelse. Det medfører omsorgssvigt overfor de allersvageste og plejekrævende ældre.

LÆS HELE LÆSERBREVET PÅ HJEMMESIDEN FREDERIKSBERGLIV.DK
SE LISTE J’S ÆLDREPOLITIK