Kommunes lejere lever med hul i taget og skimmelsvamp

Kilde: TV2 Lorry 23 Juni 2021

Citat:

Lejere i flere af Frederiksberg Kommunes ejendomme lever med utætte tage, mure, der revner, og tilbagevendende skimmelsvamp.
Eksperter og politikere anklager nu kommunen for at svigte sit ansvar som udlejer ved ikke at passe ordentligt på de kommunale udlejningsejendomme.
TV 2 Lorry har besøgt fem af de kommunale ejendomme, der alle har alvorlige fejl og mangler. Derudover har vi modtaget billeddokumentation fra yderligere en række af kommunens i alt 15 beboelsesejendomme, der ligeledes har et stort behov for grundlæggende renovering.

….

Beboerne i Frederiksberg Kommunes boligejendom på Gustav Johannsens Vej mener, at kommunen svigter dem, ved at lade dem bo i en boligejendom, der igen og igen bliver befængt med skimmelsvamp.

….

Ifølge Bosams direktør er det et generelt problem med Frederiksberg Kommunes udlejningsejendomme, at de ikke får den renovering, de burde have.
– Vi ser ofte at man laver nogle hovsaløsninger og lappeløsninger, siger René Suhr.
Presenning skulle stoppe utæt tag
Netop sådan en lappeløsning finder man på loftet i den kommunale udlejningsejendom på Lauritz Sørensensvej 1. Her har Frederiksberg Kommune forsøgt at lappe en utæthed ved at spænde en stor presenning ud på loftet. Med en lettere tragikomisk tone i stemmen kalder René Suhr anordningen for “badekarret.”

….

LÆS MERE PÅ TV2 LORRY

LISTE J SIGER

Liste J - Bitten Vivi Jensen
LOGO LISTE J – KV21 FREDERIKSBERG KOMMUNE

Det skal øjeblikkeligt stoppes at Fredriksberg kommune bevidst lader udlejningsejendomme forfalde, og det er ligefrem at underminere et boligmarked der allerede er trængt og hvor det er hårdt for mange borgere at finde en lejlighed hvor huslejen er til at betale.

Kommunale udlejningsejendomme skal vedligeholdes ifølge gældende love og regler – og IKKE misligeholdes så boligspekulanter efterfølgende kan købe dem under markedspriser.
Kommunale udlejningsejendomme skal ikke konverteres til dyre ejerlejligheder – de skal fortsat være lejelejligheder.

Mens det er sket har den konservative borgmester scoret 11 millioner kroner på lukrative bolighandler – en viden han har erhvervet sig som borgmester: Vi mener at den konservative borgmester er både er utroværdig og ikke værdig til at udføre sit hverv som borgmester for borgerne på Fredriksberg.
Ved at stemme på Liste J støtter du et borgmesterskifte – Bitten er borgmesterkandidat for Liste J