Om Lone Loklindt, Fmd. Frederiksbergs Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalg, Rad. V.

Kilde: TV2 Lorry 06. apr 2018, kl. 06:10

Whistleblower: De mener, at jeg faker min sygdom

Må man arbejde to timer om ugen som frivillig og være aktiv på Facebook, samtidig med at man er sygemeldt? Nej, mener Frederiksberg Kommune.

OM LONE LOKLINDT – HUN UDTALER OM KOMMUNAL OVERVÅGNING AF BITTEN VIVI JENSEN VIA FACEBOOK
Citat fra TV2 Lorry:

” Der kan ske fejl, men det er ikke mit indtryk, at der er sket her. Jeg har på ingen måde grund til at tro, at der føres hævnaktioner fra kommunens side.

Lone Loklindt, Fmd. Frederiksbergs Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalg, Rad. V.”

“Formanden for Frederiksbergs arbejdsmarkeds- og uddannelsesudvalg, de radikales Lone Loklindt, vil ikke gå nærmere ind i den konkrete sag, men hun mener ikke at kommunen er ude i et hævntogt, for at straffe en tidligere medarbejder, som har kritiseret kommunens sagsbehandling”.

Kommune: Vi er ikke ude i et hævntogt!

– Jeg tager sådan en demonstration meget alvorligt, men vi har en forvaltning, som på alle måder lever op til lovgivningens krav. Der kan ske fejl, men det er ikke mit indtryk, at der er sket her. Jeg har på ingen måde grund til at tro, at der føres hævnaktioner fra kommunens side. Vi har nogle meget kompetente medarbejdere i kommunen. Men hvis man føler uretfærdigt behandlet må borgerne klage og anke sagen. Det er derfor, at vi har sådan et system, siger Lone Loklindt til TV 2 Lorry”.

LÆS MERE PÅ TV2 LORRYS HJEMMESIDE

Det er næppe sandsynligt at ListeJ peger på Lone Loklindt som ny borgmester for Frederiksberg kommune…!