Her får du din billet til onsdagens store valgdebat på rådhuset

Kilde: https://frederiksbergliv.dk/artikel/her-f%C3%A5r-du-din-billet-til-onsdagens-store-valgdebat-p%C3%A5-r%C3%A5dhuset
Fremhævninger: Webmaster Liste J

Citat:

“200 gratis billetter til onsdagens afsluttende valgdebat med alle 18 opstillede partier og lister. Aftenen byder på tre runders debat og en afsluttende duel mellem Aggesen og Vindfeldt.
Onsdag kl.19-21 går det løs; dette kommunalvalgs store afslutningsdebat med alle 18 partiers spidskandidater på Frederiksbergs smukke rådhus. Og du er inviteret med. Enten fysisk i rådhussalen eller bag skærmen på din computer eller telefon, da vi livestreamer hele debatten. Så kan alle være med.

Debatten foregår kl.19-21 i rådhussalen, hvorefter publikum kan mingle med politikerne en lille times tid. Arrangementet slutter 21.45.

Vi livestreamer debatten direkte her på www.frederiksbergliv.dk så debatten kan komme ud til flere tusinde seere/vælgere frem for de 250 tilhørere der lukkes ind i salen”.

Billetter

200 gratis billetter til arrangementet udbydes netop nu via dette link. Der er to billetter pr. person, så der er nok til alle.

Yderligere 50 billetter reserveres i døren på aftenen, fortrinsvis til de læsere og vælgere der ikke har været klar over, at billetter skulle hentes online.
Alle 18 lokale partier/lister er repræsenteret, og alle kommer til orde efter følgende plan:
Vi debatterer tre emner denne aften: Børn og skole, Trafik og parkering samt Det gode seniorliv.

Da vi ikke ønsker en sejtrækker af en paneldebat med 18 kandidater på én gang, deler vi politikerne op som følger, med følgende emner:

  • 19.00-19.30 / Børn og skole: Michael Vindfeldt (A), Lars Berg Andersen (I), Carsten Olesen (G), Mette Bram (Å), Lone Nørgaard (Æ) og Jacob Bang (K).
  • 19.30-20.00 / Trafik og parkering: Simon Aggesen (C), Pelle Dragsted (Ø), Kathrine Richter (T), Franco Calleda (Y ), Per Thim (E) og Eva Bechmann (O).
  • 20.00-20.30 / Det gode seniorliv: Lone Loklindt (B ), Jan E. Jørgensen (V), Hannibal Hildorf (H), Helle Rosenvig (D), Bitten Vivi Jensen (J) og Balder Mørk Andersen (F)
  • 20.30-21.00 / Aggesen Vs. Vindfeldt: Vi slutter debataftenen af med en spidskandidatduel mellem Simon Aggesen (Konservative) og Michael Vindfeldt (Socialdemokratiet), der er de to favoritter til borgmesterposten. Én mod én.
  • 21.00-21.55 / Mingle med politikerne: Som sagt er der en times tid til at mingle med de fremmødte politikere, og her vil der være rig mulighed for at drøfte og tale om emner og temaer disse ikke fik mulighed for at debattere i debatten.