Whistleblower prøver for tredje gang: Nu skal hendes sag for Højesteret

Kilde: TV2 Lorry 19. okt 2021, kl. 21:58 (Tak Lorry – siger Liste J)

Citat:
Bitten Vivi Jensen, kendt som whistlebloweren fra Frederiksberg Kommune, har fået Procesbevillingsnævnets tilladelse til at få prøvet sin sag ved Højesteret.
Bitten Vivi Jensen – kendt i offentligheden for at dele oplysninger fra socialsager i Frederiksberg Kommune, som hun mente blev behandlet ulovligt – har fået tilladelse til at få prøvet sin sag ved Højesteret.

– Jeg er overrasket, det havde jeg ikke regnet med, det er frydefuldt, jeg er glad for afgørelsen, siger Bitten Vivi Jensen til TV 2 Lorry i dag.

Ifølge whistlebloweren er tilliden til myndighederne ellers kraftigt svækket efter en lang tur gennem retssystemet, som har varet i flere år.

Hun er dømt ved både byret og landsret for uretmæssigt at videregive fortrolige oplysninger, mens hun stadig var ansat ved rehabiliteringsteamet i Frederiksberg Kommune.

Hun skriver i dag på sin Facebook profil.

– Jeg tror ikke længere så meget på retssikkerhed og ordentlighed – og slet ikke efter, at den 90-årige, omsorgssvigtede Else fra Århus for nylig tabte i Højesteret. Personalet bliver beskyttet, men de egentlige skyldige er politikere og topembedsmænd, der tillader, at systemvold overfor udsatte medborgere kan fortsætte. Vi har pligt til at sige fra.

Bitten Vivi Jensen er kandidat på Frederiksberg til kommunalvalget på Bitten Vivi Jensen listen. Listens formål er at ville repræsentere borgere i socialt udsatte positioner.

Citat slut

LÆS MERE OG SE VIDEO PÅ TV2 LORRY’s HJEMMESIDE

HVILKE ANDRE OPSTILLEDE KANDIDATER TIL KOMMUNALVALGET 2021 FREDERIKSBERG KOMMUNE KENDER DU SOM HAR…

Haft det mod og den stamina som Bitten Vivi Jensen har udvist – Liste J bekendt er der INGEN opstillede til kommnalvalget 2021 der har gjort det samme eller haft det fornødne mod eller vilje…